Wim Leys formules

WIM LEYS FORMULES:

-Live on tape: 1 x 40 min.
-Live mét De Nederpopband: 1 x 60 min.

LIVE ON TAPE: Wim Leys staat garant voor een swingende combinatie van Nederlandstalige meezingers én Vlaamse rock'n roll. Waar hij ook komt, zorgt hij voor een spetterend feestje waarin het publiek een actieve rol speelt en kan meezingen en dansen: 0% schlagers, 100% ambiance is het motto.
Er kan meegezongen worden met liedjes als 'Een beetje verliefd' en 'Ik hou van U'. Combineer dat met een twistmedley, een boogie woogie, een huckle buck en een portie rock'n roll (Kom van dat dak af, Shout Shout,...) en je hebt meteen ook een volle dansvloer!

LIVE MET DE NEDERPOPBAND: Klaar voor een reis doorheen '60 jaar' Nederlandstalige popmuziek in '60 minuten'? Dan ben je bij 'De Nederpopband' aan het juiste adres! Van de gouwe ouwe klassiekers tot de recentste hits uit Vlaanderen én Nederland, ze passeren werkelijk allemaal de revue. Met Wim Leys als frontman weet 'De Nderpopband' werkelijk iedereen aan het dansen en zingen te krijgen. Boek Wim Leys LIVE MET DE NEDERPOPBAND en laat je verrassen door de leukste Nederlandstalige medleys!

BOEKINGEN & INFO: mail naar info@vdmprodukties.be of bel rechtstreeks naar 0475 78 63 98

Exclusief: 6% btw, SABAM en geluidsinstallatie.
Inclusief: Inprikset + technieker voor front- en inear mix.

Contact opnemen