20 jaar Wim Leys - alle info

Gepost op 06/05/2021

'20 jaar Wim Leys' zal op zondag 17 oktober 2021 uitgebreid gevierd worden in Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere. Wim zal er begeleid worden door zijn vaste band (Steven Jacobs, David Piedfort, Thomas Fiorini en Steven Dielkens) en wie weet… misschien springen er ook wel enkele bevriende artiesten mee op het podium… Wim Leys: omdat 3 jaar met een Boysband toeren voldoende was voor hem stap...
'20 jaar Wim Leys' zal op zondag 17 oktober 2021 uitgebreid gevierd worden in Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere. Wim zal er begeleid worden door zijn vaste band (Steven Jacobs, David Piedfort, Thomas Fiorini en Steven Dielkens) en wie weet… misschien springen er ook wel enkele bevriende artiesten mee op het podium…

Wim Leys: omdat 3 jaar met een Boysband toeren voldoende was voor hem stapte hij in 2000 solo op het podium. En het is niet bij één podium gebleven. Solo of met zijn Nederpop Band, @fundum, Rockabillies of Wim Leys Band… overal ging het dak er af. Drie maal nr 1 in de Vlaamse Ultratop 10 (of 50) en enkele keren een tweede of derde plaats, presentatiewerk bij Radio 2, een rol in musical Glory Halleluja, optredens in tal van radio- en tv programma's… het waren mooi gevulde jaren.

'Elk z'n eigen gang (pam pam pam)', 'Shout Shout', 'Happy Days', 'Vannacht zijn we samen',… Het zijn maar enkele van zijn liedjes die het goed deden en die je nog dagelijks kan horen of zien. Sympathieke ambiance vermengd met een portie Nederlandstalige rock'n' roll. Het vormt een unieke mix die het publiek altijd en overal weet te smaken.

Ondertussen is het ook 20 jaar geleden dat zijn debuut 'Raak' uitkwam en meteen vijf keer in het VRT programma 'Hitkracht' zat. En vandaag is er de single 'Ik kijk naar boven (Daar is de zon)' die nu al op veel airplay kan rekenen en hoog genoteerd staat in de charts.

Wanneer
zo 17 oktober 2021
van 14.30 tot 16.30 uur

Prijs
€ 16,00

Waar
EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Contact
emotia@erpe-mere.be
053 60 35 60
https://www.emotia.be